«

»

Bestelling kaarsen Bath and Body works

Al een tijd volg ik Amerikaanse beautybloggers op YouTube en rond deze tijd van het jaar zie ik altijd filmpjes voorbij komen met daarin de geurkaarsen van Bath and Body works. Ik hou van geurkaarsen! Vooral tijdens de herfst vind ik het heerlijk om kaarsen in huis te hebben. Het kan voor een hele andere sfeer in je huis zorgen en het geeft ook veel gezelligheid. Lekker knus met een dekentje op de bank en kaarsjes aan, terwijl het buiten stormt. Nu zijn er in de winkels in Nederland of online veel kaarsen te verkrijgen, maar naar mijn idee komen deze niet in de buurt van de kaarsen van Bath and body works. Deze geuren lijken mij zo heerlijk en door de filmpjes werd ik zo enthousiast dat ik deze kaarsen ook graag wilde hebben.

Ja, en toen begon mijn online zoektocht. Uiteraard heb ik eerst via de site van Bath and Body works gekeken of zij producten naar Nederland versturen, maar dit is niet het geval. Toen heb ik via google proberen te achterhalen of het via een andere website aangeboden werd, maar daar kon ik niets over vinden. Als laatste besloot ik op Ebay te kijken en hier kon ik een aantal kaarsen vinden. Helaas is dit zo duur, dat ik besloot om het via een andere manier te proberen. Ik had al eens eerder gelezen over een tussenpersoon die zijn of haar adres aanbiedt om bestellingen naar toe te sturen en zij of hij verstuurt het dan naar Nederland. Ik dacht dat dit vreselijk duur zou zijn, maar ik ging toch even verder zoeken.

Uiteindelijk heb ik een tussenpersoon gevonden die producten verstuurt naar Nederland. Op het moment dat ik bestelde was er bij Bath and Body works de actie 2 x 3-wick kaarsen voor 20 dollar. Normaal gesproken zijn de kaarsen 20 dollar per stuk, dus dit was het beste moment om te bestellen. Vooral omdat de verzendkosten vanuit Amerika naar Nederland erg hoog zijn. De totale kosten van mijn bestelling inclusief verzendkosten zijn prijzig, dus denk niet dat deze manier van verzenden ideaal is. Het is vooral handig als je iets heel graag wilt hebben wat niet in Nederland te koop is. Als ik het totale bedrag van de kaarsen inclusief de verzendkosten deel door het aantal kaarsen, kom ik op 18 euro per kaars uit. Ik heb in totaal acht kaarsen besteld, zodat ik gelijk voor het hele jaar klaar ben. Uiteindelijk valt dit nog mee als je de prijzen vergelijkt met Ebay. Onthoudt wel dat dit de prijzen zijn op basis van de actie van Bath and Body works en er is nog de mogelijkheid dat ik hier BTW over moet betalen.

Nu zijn jullie vast benieuwd welke kaarsen ik heb besteld. Hieronder mijn bestelling:

Spice

Sweet Cinnamon Pumpkin

Leaves (de bruine kaars)

Leaves (de witte kaars)

Marshmallow Fireside

Pumpkin Caramel Latte

Cinnamon Sugared Donut

Fresh Balsam

Ik ben benieuwd hoe de kaarsen in het echt ruiken en of ik het waard vond om ze te bestellen. Natuurlijk laat ik het jullie weten als ik de kaarsen ontvangen heb en wat ik er van vind.

Hopelijk komt mijn bestelling snel. Ik kan niet wachten.

Wat vinden jullie van de Bath and Body works kaarsen? En hebben jullie de kaarsen wel eens geprobeerd?

Veel liefs, Jo

17 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Smithb593

  Thank you for the sensible critique. Me &amp my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such excellent info being shared freely out there. bdaakdfddebaagaa

 2. Patries

  In Rotterdam Plaza zit een winkeltje waar je deze kaarsen kunt kopen

 3. Jetty van Hal

  Ik heb 2 jaar geleden body lotion black amethyst van Bath & BodyWorks van kemand gekregen die naar Amerika is geweest. Hij is al heel lang leeg maar vondt het heel lekkere lotion en altijd fles bewaard en dacht ik ga eens proberen of ik hem ergens online kan bestellen en door google kwam ik op jou site, waardoor ik begrijp dat het haast ondoenlijk is. Jammer maar toch leuk gelezen te hebben.

 4. Miranda

  Hier zijn de geurkaarsen te verkrijgen van Bath & Body Works http://www.collectorscompany.com/bath—body-works-geurkaarsen.html

 5. Saskia

  Omdat ik redelijk vaak inkopen doe in Amerika voor mijn winkel in collectibles, dacht ik het assortiment uit te breiden met specifiek Amerikaanse artikelen.
  Om te beginnen Bath & Body Works producten, kijken hoe die lopen.
  Momenteel verkoop ik met name de handzepen en de hand gels. Wellicht wordt het assortiment in de toekomst nog uitgebreid.
  Je kunt het hier checken: http://www.collectorscompany.com/bath—body-works-artikelen.html

  1. Jo4beauty

   Ik denk dat producten van Bath and Body Works best populair zijn. Ik ben iig heel erg enthousiast en zal ook zeker een kijkje nemen op de site.

 6. Kira

  Ben ook een grote fan van Bath & Body works. OF ik winkel bij hun outlet mall, OF ik vraag mijn dochter die in Texas woont een voorraad mee te nemen wanneer ze naar Holland komt in de zomer.
  Ben dol op hun “Midnight Pomegranate” body Lotion. (Koop 5 en betaal 3).
  Ik geloof in “grote voorraad hebben”, dus mijn koffer zit ieder jaar vol met hun producten.

  Koop ook veel van hun concentrated room sprays.
  Deze firma verkoopt ook onder de naam “Slatkin & Co”. Caribbean Salsa is mijn favorit, maar helaas tijdelijk uitverkocht.

  Ik koop ook altijd Yankee Candle Room sprays. (Tahitian Tiare Flower).

 7. Manon

  Wauw tof zeg! Wat kost het ongeveer om het dan naar NL te sturen? Ik lees namelijk op de site dat het vanaf 25,- begint klopt dit ? Ik vind het namelijk best wel prijzig.

 8. milicia

  Verkoop je ook de lotions van bath and body works? Zo niet, weet jij misschien waar ik kan kopen?

 9. ivy

  Yankee candles is en super merk ze ruiken super goed integenstelling tot die goedkopen, jammer dat ik nog steeds geen site heb gevonden van bath and body works.

 10. Dolores

  Hallo Jo…
  Ik had een vraag mijn vrouw is Amerikaans en gek op bath and body works en nu wil ik voor haar de favoriete geur bestellen maar zoals je zei geen shipping naar Nederland..Ze is gek op de moonlight path body mist…Is er een mogelijkheid via jou te bestellen….
  Mvgr.D.Hendriks

  1. Jo4beauty

   Nee helaas doe ik geen bestellingen voor anderen. Ik heb deze kaarsen gewoon besteld voor privégebruik. Ik heb de kaarsen via een tussenpersoon besteld. Zij woont in Amerika en bestelt de kaarsen voor jou. Wanneer zij de bestelling ontvangt, stuurt ze die vervolgens naar jou. UIteraard is dit niet goedkoop, maar ik denk hoe meer je bestelt, hoe goedkoper het wordt. De verzendkosten zijn namelijk erg hoog voor één artikel. Dit is de link van de site van de tussenpersoon waar ik mijn bestelling heb gedaan: http://www.fromus2eu.nl/ Hopelijk heb je wat aan mijn antwoord.

 11. Tamara

  http://yankeecandlestore.nl/

  de Nederlandse versie van bath and body works !
  Ik heb de site nog maar kort geleden gevonden, maar
  ga er binnenkort zeker bestellen !

  1. Jo4beauty

   Ik ben meer fan van de kaarsen van Bath and body works, maar yankee candles zijn ook heerlijk!

 12. Eveline

  Heb je die stink kaarsen nou al????

  1. Jo4beauty

   Ja, ze zijn er! Ik was alleen niet thuis, dus moet ze maandag ophalen bij het postkantoor

 13. Eveline

  18 euro per kaars???
  Zit het in een gouden potje ipv een glazen potje?
  Ben wel heeeeel benieuwd hoe die ruiken :)
  xx eef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>